ΜΑΚΙΝ Ξηροι Καρποι | Παραγωγη, Επεξεργασια και χονδρικη Εμπορια ξηρων καρπων
ελληνική γλώσσα
 
Νέα και Ανακοινώσεις
 

[ 10/07/2016 ] Ψήσιμο ξηρών καρπών

φούρνος ξηρών καρπώνΕπέκταση της επιχείρησης στο ψήσιμο των ξηρών καρπών δυναμικότητας 3,3 τόνων ημερησίως.

 
 

[ 10/07/2016 ] Χρωματοδιαλογή ξηρών καρπών

χρωματοδιαλογέαςΠροσθήκη χρωματοδιαλογέα 0,5 T/h με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων ποσοτήτων.

 

[ 10/07/2016 ] Σπάσιμο Φιστικιού Αιγίνης

σπαστήρας φιστικιού Η βιομηχανία σπασίματος ξηρών καρπών προχωρά στην αναβάθμιση της αποφλοίωσης κελυφωτού Φυστικιού Αιγίνης αγγίζοντας τους 4 τόνους ημερησίως!

 
 

[ 12/08/2011 ] Νέες συνεργασίες με παραγωγούς

παραγωγοί αμυγδάλωνΝέες συνεργασίες για την επικερδή καλλιέργεια ξηρών καρπών (αμυγδάλων, αραχίδας, φουντουκιών, κελυφωτού φιστικιού και καρυδιών).

 
 

[ 27/05/2011 ] Κατάλογος προϊόντων

ξηροι καρποιΔείτε τον κατάλογο με τα προϊόντα ξηρών καρπών - Premium ξηροί καρποί.

 
 

[ 28/03/2011 ] Νέο λογότυπο Μακίν ξηροί καρποί

λογότυπο μακίν ξηροί καρποίΗ εταιρία Μακίν ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ παρουσιάζει το νέο λογότυπο που θα συνοδεύει τα προϊόντα της "Makin nuts, Almonds & Pistachios, since 1983 ".

 

[ 05/06/2010 ] Συνεργασία με την NutTech co.

λογότυπο nuttechΗ NutTech co. είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρίας μας. Η κατασκευαστική εταιρία παράγει γραμμές επεξεργασίας ξηρών καρπών από το 1984. www.nuttech.eu

 

[ 24/01/2011 ] Σπάσιμο Βιολογικών ξηρών καρπών

βιολογικοί ξηροί καρποί Η εταιρία ΜΑΚΙΝ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ανακοινώνει στους πελάτες της την αποκλειστική λήψη πιστοποιητικού σπασίματος βιολογικών ξηρών καρπών.

 

[ 28/01/2011 ] Εμπόριο πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής

πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικήςΗ εταιρία ΜΑΚΙΝ ξηροί καρποί επεκτύνει τις δραστηριότητες της στο εμπόριο πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, παγωτού, κουφετοποιείας, μπισκότων και παραδοσιακών γλυκών.

 
 
 

Συχνές ερωτήσεις

ΜΑΚΙΝ ξηροι καρποι | Εργοστασιο παραγωγης, επεξεργασιας και χονδρικής εμποριας ξηρων καρπων
 

Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία; Ναι, 1 σακί ή χαρτοκιβώτιο ανά είδος.

Ποια είναι τα είδη συσκευασίας; Σακιά των 25 κιλών και χαρτοκιβώτια των 10-12 κιλών.

Τρόποι μεταφοράς; Μέσω εθνικών μεταφορικών εταιριών και παράδοση είτε στην πόρτα σας είτε στο πρακτορείο της επιλογής σας.

Χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας; Από την ημέρα υποβολής της παραγγελίας, εντός 1-2 ημερών τα προϊόντα φορτώνονται προς εσάς. Ο τελικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το πρόγραμμα της μεταφορικής εταιρίας και τον τόπο προορισμού και συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα της φόρτωσης ή εντός 2-5 ημερών για τα νησιά και απομακρυσμένες περιοχές καθώς εμπλέκονται περισσότερες των δυο μεταφορικών εταιριών.

Τρόποι πληρωμής; Μέσω τραπεζικής κατάθεσης πρίν την φόρτωση του προϊόντος ή με μετρητά κατά την παράδοση.

Εκπτώσεις;Ναι, Σε παραγγελίες άνω των 2 τόνων δίνονται τιμές υπερχονδρικής.

Τα προϊόντα κατά την άφιξη τους βρέθηκαν ελλιπή. Τί γίνεται; Τα προϊόντα φορτώνονται στην μεταφορική εταιρία σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ταξιδεύουν με ευθύνη του παραλήπτη. Σε περίπτωση όπου διαπιστωθεί καταστροφή της συσκευασίας με έλλειμμα προϊόντος τότε είναι στη διακριτική ευχαίρια του παραλήπτη να κινηθεί εναντίον του μεταφορέα. Οι μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για αποστολές προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι αξιόπιστες και εγκυώνται την ομαλή παράδοση των προϊόντων, οπότε και δεν θα παρουσιαστούν προβλήματα.

Γίνονται επιστροφές προϊόντων; Σε περίπτωση όπου έχει γίνει λάθος στην αποστολή προϊόντος με δική μας ευθύνη, τότε το προϊόν επιστρέφεται με δική μας χρέωση. Σε διαφορετική περίπτωση επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνενόησης σε εύλογο χρονικό διάστημα από την παραλαβή και εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση.

Στέλνετε δείγματα; Δείγματα στέλνονται με χρέωση του παραλήπτη.

Τι πιστοποιητικά έχετε; Η εταιρίας μας εφαρμόζει όλα τα προβλεπόμενα από την ελληνική νομοθεσία πιστοποιητικά ακολουθόντας τις κατευθυντήριες γραμμές με βάση το HACCP.

Μπορώ να γίνω διανομέας των προϊόντων σας; Ναι, αλλά εξαρτάται από την γεωγραφική περιοχή και την ευχέρια μας. Αποκλειστικά δικαιώματα δύνονται σε εταιρίες με δυνατότητα διανομής μεγάλων ποσοτήτων και κατόπιν περιόδου δοκιμής.

Μπορείτε να με προμηθεύεται με ξηρούς καρπούς όλο το χρόνο; Ναι εφόσον μας έχετε ειδοποιήσει εγκαίρως στην αρχή της νέας εσοδείας.

Μπορείτε να στείλετε ξηρούς καρπούς στο εξωτερικό; Ναι, διαθέτουμε όλα τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά και μπορούμε να στείλουμε ξηρούς καρπούς σε όλο το κόσμο.

 
 

Δικαιώματα © 2007-2018. Σχεδιασμός: ΜKGP Valid CSS!