ΜΑΚΙΝ Ξηροι Καρποι | Παραγωγη, Επεξεργασια και χονδρικη Εμπορια ξηρων καρπων
ελληνική γλώσσα
 
Νέα και Ανακοινώσεις
 

[ 10/07/2016 ] Ψήσιμο ξηρών καρπών

φούρνος ξηρών καρπώνΕπέκταση της επιχείρησης στο ψήσιμο των ξηρών καρπών δυναμικότητα 3,5 τόνων ημερησίως.

 
 

[ 10/07/2016 ] Χρωματοδιαλογή ξηρών καρπών

χρωματατοδιαλογέαςΠροσθήκη χρωματοδιαλογέα 2 T/h με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων ποσοτήτων.

 

[ 10/07/2016 ] Σπάσιμο Φιστικιού Αιγίνης

σπαστήρας φιστικιού Η βιομηχανία σπασίματος ξηρών καρπών προχωρά στην αναβάθμιση της αποφλοίωσης κελυφωτού Φυστικιού Αιγίνης αγγίζοντας τους 4 τόνους ημερησίως!

 
 

[ 12/08/2011 ] Νέες συνεργασίες με παραγωγούς

Παραγωγοί αμυγδάλωνΝέες συνεργασίες για την επικερδή καλλιέργεια ξηρών καρπών (αμυγδάλων, αραχίδας, φουντουκιών, κελυφωτού φιστικιού και καρυδιών).

 
 

[ 27/05/2011 ] Κατάλογος προϊόντων

ξηροι καρποιΔείτε τον κατάλογο με τα προϊόντα ξηρών καρπών - Premium ξηροί καρποί.

 
 

[ 28/03/2011 ] Νέο λογότυπο Μακίν ξηροί καρποί

λογότυπο μακίν ξηροί καρποίΗ εταιρία Μακίν ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ παρουσιάζει το νέο λογότυπο που θα συνοδεύει τα προϊόντα της "Makin nuts, Almonds & Pistachios, since 1983 ".

 

[ 05/06/2010 ] Συνεργασία με την NutTech co.

λογότυπο nuttechΗ NutTech co. είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρίας μας. Η κατασκευαστική εταιρία παράγει γραμμές επεξεργασίας ξηρών καρπών από το 1984. www.nuttech.eu

 

[ 24/01/2011 ] Σπάσιμο Βιολογικών ξηρών καρπών

βιολογικοί ξηροί καρποί Η εταιρία ΜΑΚΙΝ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ανακοινώνει στους πελάτες της την αποκλειστική λήψη πιστοποιητικού σπασίματος βιολογικών ξηρών καρπών.

 

[ 28/01/2011 ] Εμπόριο πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής

πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικήςΗ εταιρία ΜΑΚΙΝ ξηροί καρποί επεκτύνει τις δραστηριότητες της στο εμπόριο πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, παγωτού, κουφετοποιείας, μπισκότων και παραδοσιακών γλυκών.

 
 
 

Βιολογική αμυγδαλόψιχα

ΜΑΚΙΝ ξηροι καρποι | Εργοστασιο παραγωγης, επεξεργασιας και εμποριας ξηρων καρπων
 
Βιολογική αμυγδαλόψιχα    

Η εταιρεία Μακιν ξηροί καρποί εμπορεύεται ξηρούς καρπούς όπως βιολογικά αμύγδαλα και την παραγώμενη βιολογική αμυγδαλόψιχα. Διαθέτουμε όλες τις παραγώμενες ελληνικές ποικιλίες αμυγδάλων όπως είναι η φυρανιά, το τέξας, το τροϊοτο, η φεραντουέλα, το ρέτσους, το άι κ.α από την περιοχή του Αλμυρού και την ευρύτερη περιοχή της θεσσαλίας, που χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα και γεύση τους. Η ψίχα του αμυγδάλου διαχωρίζεται ανάλογα με το μέγεθος σε αμυγδαλόψιχα φυρανιά μεγάλου μεγέθους ή σειράς αμύγδαλα. Εν συνεχεία τα αμύγδαλα διοχετεύονται στην ελληνική αγορά σε χονδρική τιμή.

  • Εμπορική Ονομασία: Βιολογική Αμυγδαλόψιχα
  • Προέλευση: Ελληνική (Αλμυρού/Θεσσαλία), Εισαγωγής
  • Ποικιλία: Φερενιά, τέξας, φεραντουέλα
  • Μεγέθη Φερανιάς: Μεγάλο, Σειράς
  • Μεγέθη τέξας: Μεγάλο, Σειράς
  • Τάξη: Α εξαιρετικής αποφλοίωσης, Τυπικής αποφλοίωσης
  • Είδος: Ολόκληρα, Σπασμένα, φέτα, λευκό
  • Γεύση: Γλυκιά
  • Χρώμα: Ξανθό - Ανοιχτό καφέ
  • Επεξεργασία: Ωμή
  • Συσκευασία: Σάκοι
  • Καθαρό βάρος: 35 kgs
  • Λοιπά στοιχεία: Η αμυγδαλόψιχα της ποικιλίας φερανιά καταναλώνεται συνήθως ως ωμή ή ψημένη. Οι ποικιλίες τέξας και φεραντουέλα χρησιμοποιούνται κυρίως στη ζαχαροπλαστική.
  •      ΩΜΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

              
     
              
     
              
     
          
     

        ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΙ

     
              
     
          
     

        ΨΗΜΕΝΟΙ

     
                
              
     

        ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ

     
       
     

        ΜΕ ΦΛΟΙΟ

     
        
     

        ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ

     
        
     
     

    Δικαιώματα © 2007-2016. Σχεδιασμός: ΜKGPValid CSS!